Ageia PhysX - WinX (64bit)

#
Windows 10 ja Ageia Physx?

Ostit aikoinaan Ageia PhysX kortin joka floppasi muttet saa sitä toimimaan enään? Ei hätää tässä lyhyt ohje miten saat Ageia:n pyörittämään fysiikkaa. Tein paketin itseäni varten mutta nyt jaan muillekin oman asennuspaketin sitä tarvitseville.

Tarvitset:
PhysX 0.2a.7z md5sum: 75C75170AE844F92C3AB730286CF3317

Ajurien asennus
# #

Purettuasi *.7z -paketin. Valitse ensin ageia_physx_7.11.13_systemsoftware ja asenna se → jatka sen jälkeen asentamaan suoraan PhysX_8.09.04_SystemSoftware ja... → lopuksi uusin PhysX_9.10.0513_SystemSoftware.

#
Demojen palautus välilehdelle
#

Kopioi ja liitä kansiot Program Files (x86) ja Windows C: - aseman juureen ja valitse korvaa tiedostot jos Windows sitä pyytää. Varmista että kaikki menee sinne → Aja PhysX Demos.reg -tiedosto ja paina ok/hyväksy jos windows sitä kysyy → Tupla klikkaa avataaksesi TrayIcon 64bit -pikakuvakkeen, jonka pitäisi viedä sinut missä on TrayIcon.exe ja käynnistä se.

Huom! %programdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup (kopioi&liitä windows osoitepalkkiin) löydät Startup kansion jonne voit liittää pikakuvakkeen TrayIcon.exe -tiedostosta, jolloin joka käynnistyksellä käynnistyy Ageian TrayIcon.exe ja löydät sen kätevästi windowsin alanurkasta pyörimästä :)

Valmis!?
# #

.. tai kun valitset Ageia kiihdytyksen ja painat OK. Demo välilehdeltä löydät kaikki demot :) psst.. muista asentaa carwash demo erikseen mukana tulevasta asennuspaketista!

Mirrors Edgessä ei toimi/hitaasti!

Jokainen peli vaatii manuaalisesti asentamaan (ja palauttamaan toimivan physX version jos se asentaa yli!) oikean "moottorin". Jos pelin kansion NxCooking.dll on v2.7.3 (hiiren oik. ominaisuudet).. palauta v2.7.3 version tiedosto Backup kansiosta pelin kansioon ja yritä uudelleen.

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky