Ageia PhysX - WinX (64bit)

#
Windows 10 ja Ageia Physx?

Ostit aikoinaan Ageia PhysX kortin joka floppasi muttet saa sit toimimaan enn? Ei ht tss lyhyt ohje miten saat Ageia:n pyrittmn fysiikkaa. Tein paketin itseni varten mutta nyt jaan muillekin oman asennuspaketin sit tarvitseville.

Tarvitset:
PhysX 0.2a.7z md5sum: 75C75170AE844F92C3AB730286CF3317

Ajurien asennus
# #

Purettuasi *.7z -paketin. Valitse ensin ageia_physx_7.11.13_systemsoftware ja asenna se → jatka sen jlkeen asentamaan suoraan PhysX_8.09.04_SystemSoftware ja... → lopuksi uusin PhysX_9.10.0513_SystemSoftware.

#
Demojen palautus vlilehdelle
#

Kopioi ja liit kansiot Program Files (x86) ja Windows C: - aseman juureen ja valitse korvaa tiedostot jos Windows sit pyyt. Varmista ett kaikki menee sinne → Aja PhysX Demos.reg -tiedosto ja paina ok/hyvksy jos windows sit kysyy → Tupla klikkaa avataaksesi TrayIcon 64bit -pikakuvakkeen, jonka pitisi vied sinut miss on TrayIcon.exe ja kynnist se.

Huom! %programdata%\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup (kopioi&liit windows osoitepalkkiin) lydt Startup kansion jonne voit liitt pikakuvakkeen TrayIcon.exe -tiedostosta, jolloin joka kynnistyksell kynnistyy Ageian TrayIcon.exe ja lydt sen ktevsti windowsin alanurkasta pyrimst :)

Valmis!?
# #

.. tai kun valitset Ageia kiihdytyksen ja painat OK. Demo vlilehdelt lydt kaikki demot :) psst.. muista asentaa carwash demo erikseen mukana tulevasta asennuspaketista!

Mirrors Edgess ei toimi/hitaasti!

Jokainen peli vaatii manuaalisesti asentamaan (ja palauttamaan toimivan physX version jos se asentaa yli!) oikean "moottorin". Jos pelin kansion NxCooking.dll on v2.7.3 (hiiren oik. ominaisuudet).. palauta v2.7.3 version tiedosto Backup kansiosta pelin kansioon ja yrit uudelleen.

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky