Samsung Xcover S5690 F/W Pelastus

14.08.2016

Gigantti


Lähteet: samsung.com /fi

Samsung XCover ei ole paras Android kokemus mitä nyt parilta käyttäjän kokemuksia kuunnellut. Joten suosittelen ostamaan uudemman Xcover 2:n (tai uudemmat Activity mallistoon kuuluvan mallin). Henkilökohtaisesti sain koettaa pelastaa kyseistä 'kuollutta' puhelinta, joka ei lähde enään virta napista päälle. Vääränlaisella SIM kortilla saatu aikaan. Tässä artikkelissa ajetaan ohjelmisto tietokoneella uusiksi.KESKENERÄINEN!

Tietokoneella täytyy olla asennettuna Samsungin USB ajurit. Suosittelen Samsung's latest USB drivers-ajuripakettia. Samsungin virallisen ohjelman (Kies - entinen Samsung New PC Studio) ohessa saa myös nämä.
Xcoverin USB liitin on syvemmällä ahtaammassa kolossa niin suosittelen käyttämään mahdollisimman ohuella liittimellä varustettua microUSB-johtoa.
Puhelimen käynnistäminen


Asennusohje teamandroid.com
ROM Flashing Tool Odin3 v3.09
ROM sammobile.com md5= 1a04ac74404022e7e422a90288ab8d27

Samsungin Android ROMit on jaettu eri alueisiin koodeilla. Suomi kuuluu -NEE koodilla päättyviin (Nordic).

Käynnistä puhelin kytkemällä se laturiin tai tietokoneseen.
Riippuen miten sekoittunut puhelin on, tämä saattaa viedä hyvin paljon aikaa (myös välillä johdon tai akun irti pitämistä 10-30min ja uudelleen yrittämistä) ennen kuin saavutat lataus kuvakkeen, jonka tullessa painat Virta nappia kunnes näet Samsung logon.

Kopioi talteen tarvittavat tiedostot ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Puhelin Download -tilaan
1 2

Sammuta puhelin ja käynnistä tietokoneessa Odin3 ohjelma valmiiksi. Käynnistä puhelin samalla tavalla kuin ekassa kohdassa mutta paina samalla Volume Down ja Home -näppäimiä yhtäaikaa painettuna Virta-napin kanssa.
Samsung logon kohdalla voit vapauttaa Virta-napin. Jatka muitten näppäimien pitämistä pohjassa kunnes näet seuraavan ohje valikon. Paina Continue eli Volume Up.

Odin3 - Palauttaminen

Lataukset:
BOOT_S5690XXKL1.tar.zip md5= xx *Lähde
S5690XXNA1_S5690NEEMH1_repacked.zip md5= xx *Lähde

3

Puhelimen pitäisi nyt ilmestyä Odin3 ohjelmaan satunnaisena COMxx -laitteena. Pura *.zip -tiedostot ja valitse ne kuvan mukaisesti. Muista myös valita Phone Boot Loader Update. Paina Start ja ohjelma asentaa ohjelmiston puhelimeen, jonka jälkeen puhelin käynnistyy uudelleen. Kunnes on käynnistynyt niin voit irroittaa USB piuhan ja valmista on!

Roottaus

Lataukset:
UPDATE-SuperSU-v1.89.zip

Asenna recoveryn kautta yllä oleva *zip tiedosto.

Kysymykset ja valitukset voi kirjoittaa Vieraskirjaan.

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky