Samsung Xcover S5690 F/W Pelastus

14.08.2016

Gigantti


Lhteet: samsung.com /fi

Samsung XCover ei ole paras Android kokemus mit nyt parilta kyttjn kokemuksia kuunnellut. Joten suosittelen ostamaan uudemman Xcover 2:n (tai uudemmat Activity mallistoon kuuluvan mallin). Henkilkohtaisesti sain koettaa pelastaa kyseist 'kuollutta' puhelinta, joka ei lhde enn virta napista plle. Vrnlaisella SIM kortilla saatu aikaan. Tss artikkelissa ajetaan ohjelmisto tietokoneella uusiksi.KESKENERINEN!

Tietokoneella tytyy olla asennettuna Samsungin USB ajurit. Suosittelen Samsung's latest USB drivers-ajuripakettia. Samsungin virallisen ohjelman (Kies - entinen Samsung New PC Studio) ohessa saa mys nm.
Xcoverin USB liitin on syvemmll ahtaammassa kolossa niin suosittelen kyttmn mahdollisimman ohuella liittimell varustettua microUSB-johtoa.
Puhelimen kynnistminen


Asennusohje teamandroid.com
ROM Flashing Tool Odin3 v3.09
ROM sammobile.com md5= 1a04ac74404022e7e422a90288ab8d27

Samsungin Android ROMit on jaettu eri alueisiin koodeilla. Suomi kuuluu -NEE koodilla pttyviin (Nordic).

Kynnist puhelin kytkemll se laturiin tai tietokoneseen.
Riippuen miten sekoittunut puhelin on, tm saattaa vied hyvin paljon aikaa (mys vlill johdon tai akun irti pitmist 10-30min ja uudelleen yrittmist) ennen kuin saavutat lataus kuvakkeen, jonka tullessa painat Virta nappia kunnes net Samsung logon.

Kopioi talteen tarvittavat tiedostot ja siirry seuraavaan vaiheeseen.

Puhelin Download -tilaan
1 2

Sammuta puhelin ja kynnist tietokoneessa Odin3 ohjelma valmiiksi. Kynnist puhelin samalla tavalla kuin ekassa kohdassa mutta paina samalla Volume Down ja Home -nppimi yhtaikaa painettuna Virta-napin kanssa.
Samsung logon kohdalla voit vapauttaa Virta-napin. Jatka muitten nppimien pitmist pohjassa kunnes net seuraavan ohje valikon. Paina Continue eli Volume Up.

Odin3 - Palauttaminen

Lataukset:
BOOT_S5690XXKL1.tar.zip md5= xx *Lhde
S5690XXNA1_S5690NEEMH1_repacked.zip md5= xx *Lhde

3

Puhelimen pitisi nyt ilmesty Odin3 ohjelmaan satunnaisena COMxx -laitteena. Pura *.zip -tiedostot ja valitse ne kuvan mukaisesti. Muista mys valita Phone Boot Loader Update. Paina Start ja ohjelma asentaa ohjelmiston puhelimeen, jonka jlkeen puhelin kynnistyy uudelleen. Kunnes on kynnistynyt niin voit irroittaa USB piuhan ja valmista on!

Roottaus

Lataukset:
UPDATE-SuperSU-v1.89.zip

Asenna recoveryn kautta yll oleva *zip tiedosto.

Kysymykset ja valitukset voi kirjoittaa Vieraskirjaan.

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky