Wii:n Laserin vaihto vinkki

23.11.2012

Wii


Sain korjattavaksi Wiin, joka ei en suostunut kovin hyvin lukemaan levyj. Lopuksi vain GameCuben levyj. Purin sen ja pitkn mietin pitk ostaa kokonaan uusi asema vai miss olisi vika. Youtubesta sit lytykin pari erilaista jotenkin vaikuttavaa videota. Ensimmisess sdettiin laserin alla nkyv pintaliitos kondensaattoria (?), ja toisessa vnnettiin levyn stopparia ( nousevat jos asemaan laittaa levyn ).  Kumpikin vaikutti.... vain vhn tai vhksi ajaksi. Mekaanisesti asema toimi kuitenkin oikein joten siirryin itse laseriin eli lukuphn.

Tilasin eBayn kautta Kiinasta kaksi uutta laseria. Purin ja vaihdoinkin laserin Youtube videon avustuksella mutta tein virheen: 
- Juotin laserin staattisuudensuojan pois ennenaikojaan. Tarkoitan sit johtimia yhdistv tinapisaraa, joka on uuden laserin liitosjohdon pll.

Lopputulos ett uusi laseri oli huonompi kuin alkuperinen nykyisess hapessaan, eik lukenut yhtn mitn. Seuraava laserin asennus menikin videon opastuksella eli laseri kiinni johtoineen ja sitten vasta staattisuuden suoja pois. Sen jlkeen pelit alko pyrimn niinkuin piti. Muistutan vain tll pienell tekstill kaikkia jotka alkaa tekemn ja ettei tee samaa virhett ( tai ainakin vara laserin tilannut kun ovat niin halpoja ).

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky