OBD-II adapterit

Tied mit tarvitset.. eli tarkistat lukulaite ja ohjelmisto valmiiksi toimiiko autossa-x tavalla-x. Se ett tukee autosi protokollaa-x ei riit, ja jos riittisikin... kiinalaiset ei aina edes juota tarvittavia pinnej kyttn eli huijaukset protokolla tuesta laitteen myyntitiedoissa ovat yleisi. Yleens ohjelmat osaavat lukea vain standardi OBD dataa, johon surkeimmat ELM327 kopiotkin taipuvat.


ELM327 (PIC) (USB/Bluetooth/WiFi...)
ISO 15765-4 (CAN) ISO 14230-4 (Keyword Protocol 2000) ISO 9141-2 (Asian, European, Chrysler vehicles) SAE J1850 VPW (GM vehicles) SAE J1850 PWM (Ford vehicles)
Hyvin laaja kyttalue monipuolisuuden takia autoihin joissa on OBD-II portti. Saa ajoneuvoista paljon dataa ulos ajoneuvon tuen mukaan. Muussa tapauksessa joko ohjelman tytyy osata menn oikeaan osoitteeseen ja tiet komentokskyt datan saamiseksi. Joissain tapauksissa laitteen kyttrajat tulevat vain vastaan.

Tm palikka saapui myyntiin alkuperisesti kopiosuojaamattomana, jonka kiinalainen hoksasi ja teki tyt. Tllkin hetkell myynniss olevat, eli ELM327 v1.5 kaapelit/adapterit ovat laittomia kopioita. ELM v1.5 piiri (PIC) ei ole olemassakaan virallisena versiona. Se on mahdollisesti v1.4 mutta Bluetooth adapteri pivitettiin toimivissa klooneissa.
Huom! Halvimmat ovat yleens roskaa (e-ville), jotka eivt toimi kuin vain OBD psttietojen diagnosointiin. Tunnistaa muunmuassa jos terminaalissa lhett ATAL komennon ja adapteri vastaa kysymysmerkill.. silloin se ei tue edes ELM327 V1.0 komentoja vaikka vitt olevansa V1.5! Jotkut viralliset vastaavat mys AT@2 komentoon ja vastauksena on valmistajayhtin nimi tai seriaali. Kopiothan ei jt mitn tietoa itsestn. Halvimmillaan yritetty kytt bluetooth piiri ELM327 emulointiin samalla ssten kustannuksia. V2.1 versioitakin myydn.. samaa kuraa. Pitihn kiinalainen jymytt tyhmi uudestaan. Motonetin kipale on ollut toimiva klooni ja Tokmannin palikka kanssa.

Jos MAC osoite on 66:35:56: ... 66:35:56:78:90:AB adapterisi on hyvin todennkisesti kura versio. *Linkki


OBDLink SX - (STN1130) (USB)
ISO 15765-4 (CAN) ISO 14230-4 (Keyword Protocol 2000) ISO 9141-2 (Asian, European, Chrysler vehicles) SAE J1850 VPW (GM vehicles) SAE J1850 PWM (Ford vehicles) stn1100-frpm.pdf

Huom! ELM327 emuloinnista "fully emulate 1.3a but only emulate 1.4b partly" Virallinen ohjelma: OBDwiz

Lytyy mys wifi ja bluetooth versioina mutta eri mallina. Tm usb on vain sen verran halpa ett suosittelen yli kaiken ELM327 ohi.
Huom! Ostakaa virallista reitti. Lytyy halvalla ei toimivia kopioita.

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky