DVB nauhoituksen korjaus

06.12.2013

0

Pari kertaa olen onnistunut omalla DigiTV -tikulla luomaan virheellisi *.ts -tiedostoja. VLC toistaa useimmiten noita mutta muissa soittimissa pyshtyvt kuin seinn heti muutaman sekunnin jlkeen. Tallennukseen on sekoittunut oikean tallennuksen vierell toinen ja soittimet yritt toistaa sit vr.

Tarvitset:
DGIndex DGMPGDec
Virtualdub VirtualDub
(Vaihtoehtoinen pakkaaja) x264 Encoder VFW versiossa kyttliittym.DGIndex
1 2

Kynnist DGIndex -ohjelma ja avaa nauhoitettu video → Stream valikosta valitse Detect PIDs PAT/PMT → Ilmestyy lista jossa nkyy kaksi eri ohjelmaa ja niitten video ja ni streamit → Valitse oikea video, ni ja PCR painamalla Set x → Tallenna nyt valitsemalla Save Project and Demux Video, jolloin ohjelma luo sinulle oikeat video ja ni tiedostot. Tiedostoa nimettess ei tarvitse list tiedoston ptett. Ohjelma tekee sen itse. Ohjelma purkaa valitut osiot ja ei pakkaa uudelleen.

3


Virtualdub

Kynnist Virtualdub ja tuo video- ja nitiedosto (nime nitiedoston pte *.mp2 → *.mp3 jotta Virtualdub hyvksyy sen). Valitse FileOpen video file. ni valitaan erillisen tiedostona valitsemalla AudioAudio from other file.... Tarkista ett Direct Stream Copy on valittuna ettei nt pakata. Kuka nyt sit haluaisi viel pakata?Koska video pakataan niin valitse VideoCompression... → Ilmestyy uusi ikkuna josta voit valita mieleisesi pakkaajan. Nyt esimerkiss valitaan h.264 pakkaus.

4

Videon leikkaamiseen (mainosten poistoon) on ktev kytt nppimistn nuolinppimi ja Home -nppimell valitaan leikkauksen alku ja End -nppimell loppu. Kyseinen valinta poistetaan Del -nppimell.

5

Pakkauksen aloittamiseksi valitaan FileSave as AVI... → Valmis (heti kun prosessi valmis)!

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky