Windows LAN (FTP)

10.07.2013

pingi

Monet ovat trmnneet ongelmaan kun yrittvt saada yhteytt ristiinkytketyll (crossover) kaapelilla WinXP koneesta esim. Win8 koneseen tai toisinpin. Ongelma on vain Windowksen Palomuurissa jossa kydn molemmista koneista sammuttamassa vain tarpeellinen ett saadaan vapaa yhteys koneitten vlille.


Kytkent & IP Asetukset

Kytke ristiinkytketty LAN kaapeli koneitten vlille ja mrit IP asetukset. Huomaa ettei yhteydess tarvita ollenkaan DNS-osoitteita.

xp_ip
win8_ip


Palomuuri - WinXP & Vista/7/8
winxp
win8_0

Sinun tytyy kyd poistamassa ruksi (Verkkoyhteyden nimi on uudelleen nimettyn minulla "FTP") erikseen kaikilta vlilehdilt (Toimialueen-, Yksityinen-, ja Julkinen Profiili) Vista/7/8 Palomuurista. Windows XP:ss riitt vain yhden ruksin poisto.
Nyt pitisi onnistua FTP yhteydetkin ongelmitta. Asian voi varmistaa pingi testill vastapuolen koneen ip osoitteeseen. P.S. Itse kytn Quick n Easy FTP Server jakamaan kansiot ja FileZilla -ohjelmaa siirtoihin.

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky