ZTE Blade (Saunalahti)

CMD

Huomasin moista rpeltessni kun jotkut saavat sen puhelimen kuviolukkoon. JA ei ole Gmail tunnuksia liitettyn joten et pysty etenemn mihinkn juuri puhelimessa omin voimin. Netist lysin kuitenkin ett fastboot ohjelmalla voisi korjata asian. Ohjeitten mukaisesti sain bootattua FTM -tilaan, mutta ohjelma ei lytnyt puhelinta..... Tunnit meni ja vahingon kautta huomasin ett Saunalahti on saattanut vaihtaa joitain asetuksia kun jos painaa Volume + ja virtanppint niin laite "j" Saunalahti logoon ja helposti luulee ett se ei ole mikn tila. Tm ei ole milt se nytt... se on oikeasti FTM -tilassa eik silloin kun painat Volume - ja virtanppint jolloin tulee FTM logo... Sekavaa mutta kyll. Sen tytyy jd siihen Saunalahti logoon ja silloin ohjelma lyt sen!

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky