ZTE Blade (Saunalahti)

CMD

Huomasin moista räpeltäessäni kun jotkut saavat sen puhelimen kuviolukkoon. JA ei ole Gmail tunnuksia liitettynä joten et pysty etenemään mihinkään juuri puhelimessa omin voimin. Netistä löysin kuitenkin että fastboot ohjelmalla voisi korjata asian. Ohjeitten mukaisesti sain bootattua FTM -tilaan, mutta ohjelma ei löytänyt puhelinta..... Tunnit meni ja vahingon kautta huomasin että Saunalahti on saattanut vaihtaa joitain asetuksia kun jos painaa Volume + ja virtanäppäintä niin laite "jää" Saunalahti logoon ja helposti luulee että se ei ole mikään tila. Tämä ei ole miltä se näyttää... se on oikeasti FTM -tilassa eikä silloin kun painat Volume - ja virtanäppäintä jolloin tulee FTM logo... Sekavaa mutta kyllä. Sen täytyy jäädä siihen Saunalahti logoon ja silloin ohjelma löytää sen!

---Vieraskirja---

Web Analytics Clicky